Open dag Schipper Techniek

Op donderdag 21 april 2022 organiseren wij een open dag ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan! Tijdens deze feestelijke dag gooien wij al onze deuren open. Het evenement zal plaatsvinden op onze hoofdvestiging in Almelo op Bedrijvenpark Twente 290. Onze deuren gaan open om 14:00 en de festiviteiten zullen tut 21:00 duren.

Beursvloer en rondleiding

Zo organiseren wij een eigen beurs, waar onze leveranciers en partners laten zien wat zij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u een kijkje nemen in onze magazijnen en werkplaatsen. Onze medewerkers laten graag zien wat ze kunnen!

Horeca & Entertainment

Uiteraard wordt er ook een horecaplein ingericht, zodat u de rondleiding kan afsluiten onder genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk wordt er ook voor het nodige entertainment gezorgd!

Voor een indruk kunt u hieronder de aftermovie kijken van ons 35-jarig jubileum. Ditmaal hebben we echter nog véél meer om te laten zien!

Aftermovie open dag 35-jarig jubileum

Bent u erbij?

Graag nodigen wij u uit voor deze feestelijke dag. Om een indruk te krijgen van de opkomst (en de daarop aansluitende inkopen), verzoeken wij u vriendelijk om u op te geven. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen.

Donderdag 21 april 2022
Bedrijvenpark Twente 290
Almelo
14.00 – 21.00

    Voornaam

    Achternaam

    Bedrijf

    Aantal personen

    E-mailadres