Beursvloer open dag Schipper Techniek

Op donderdag 21 april 2022 organiseren wij een open dag ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan! Tijdens deze feestelijke dag gooien wij al onze deuren open voor onze relaties. Een belangrijk onderdeel hiervan is de beursvloer.

Beursvloer

Er zal, net als vijf jaar geleden, een complete beursvloer worden ingericht. Dit biedt klanten de mogelijkheid om kennis te maken met vooraanstaande leveranciers van Schipper. Via deze weg willen wij jullie uitnodigen om hieraan deel te nemen. Er is een mogelijkheid om zelf een stand mee te nemen, of dat wij een basis stand faciliteren. Wij vragen een kleine bijdrage in de kosten van €300,- per deelnemende leverancier.

Horeca & Entertainment

Uiteraard wordt er ook een horecaplein ingericht, zodat de rondleiding kan worden afgesloten onder genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk wordt er ook voor het nodige entertainment gezorgd!

Voor een indruk kunt u hieronder de aftermovie kijken van ons 35-jarig jubileum. Ditmaal hebben we echter nog véél meer om te laten zien!

Deelname beursvloer open dag

Deze beurs is een mooie kans om uw bedrijf onder de aandacht van onze klanten te brengen en om ze hierin te betrekken. Neemt u deel aan onze beurs? Vul dan onderstaand formulier in!